Bilsemester i USA
Bilsemester USA
 

...och Nordamerika gick smärtfritt. Bra service, underhållande filmer och schysst mat gjorde att vi gärna rekommenderar Air New Zealand.

Det var nu mitt i natten och tröttheten hade sedan länge satt in. Vi letade upp en buss till Hertz hyrbilsterminal för att hämta ut den bil jag bokat.

Det var nu det enda större problemet på resan visade sig...

Hertz ställer till det
Eftersom jag sedan barnsben velat köra en Ford Mustang, hade jag bokat in en sådan sedan flera månader tillbaka.

So far so good, där stod en Mustang redo. Vi tryckte in våra resväskor, satte upp GPS:en och gasade iväg. Vi märkte dock snabbt att bilens blinkers inte fungerade.
Så det var bara att vända tillbaka till Hertz för att få en ny bil.

Efter en stund fick vi nu en Mustang Cab...en hyfsat skitful vit men ändå, det var iallafall en Mustang. Vi fick nycklarna och gav oss iväg över parkeringen. Här kommer nästa problem - resväskorna går inte in i bagageutrymmet! Att åka omkring med två 20 kg tunga resväskor i baksätet i över 300 mil är förstås inte säkerhetsmässigt, så vi fick ännu en gång ge oss tillbaka till repan för att byta bil.

En cirkus följde nu... Inte mindre än tre bilbyten till skedde (alltså sammanlagt fem stycken bilbyten). Bilar vi fick var trasiga, hade inte tillräckligt utrymme eller saknades helt. Till slut bad jag trött och irriterad om att få "vad fan som helst med en V8 under huven".

Resultatet blev en halvtrist men stor och snabb Chevrolet Impala. Så för femtielfte gången slängde vi in våra väskor, hookade upp GPS:en och satte fart mot vårt första boende - Magic Castle Hotel i Hollywood.

Tillbaka | Fortsätt

  LAX - Los Angeles Airport


Chevrolet Impala vid Highway 1

Bookmark and Share