Los Angeles
 

Los Angeles visade sig från en mycket soligare sida dag 2!
Under en blå himmel och strålande sol intogs frukost innan vi for iväg mot Beverly Hills och shopping på Beverly Center. På vägen dit stannade vi till vid Larry Flynts huvudkontor för ett snabb bild.
Eftersom jetlaggen fortfarande hindrade en eventuell sovmorgon, lyckades vi anlända till Beverly Center en timme innan öppningstid, så vi passade på att köra till Santa Monica för att se vart vi skulle bo våra sista dagar i Los Angeles.

Att köra bil i Los Angeles var förvånansvärt smidigt. Visst, kunde bli lite stressigt på den 7-8-filiga motorvägen, men om man bara har koll på vart man ska så var det lugnt. En GPS är enligt mig ett måste, att köra fel ödslar inte bara dyrbar semestertid...det kan rentav vara farligt att svänga av vid fel avfart...

Vi shoppade senare loss på Beverly Center, körde ännu mera bil denna gång runt i Beverly Hills och drog ännu en amerikansk lunch, denna gång på KFC. Efter det tillbaka till hotellet för en tupplur och fix inför kvällens middag.

Hade bokat bord på restaurang AGO som ägs av bl.a Robert De Niro. Schysst pasta och gott vin. Här fanns givetvis "valet parking" där man på klassiskt manér lämnar kärran till en, ofta mexikansk, yngling i röd jacka. Man får sedan tillbaka bilen och ger givet dricks på typ five bucks.

Det lustiga med många restauranger i L A är att de knappt syns från gatan. Byggnaderna kan ofta se obetydliga ut, så håll koll på GPS:en så att du hamnar rätt.

Efter detta tog dagen slut. Måste nämna att jag gjorde en "burn out" med bilen när vi lämnade AGO...

Tillbaka | Fortsätt

  Beverly Hills

Flynt Publications